paulinaknutsson.blogg.se

Första magbilden!

Publicerad 2017-01-30 15:18:10 i Allmänt,

Idag är det måndag och jag är ledig. Just nu har jag ett vikariat på 12 timmar i veckan bara så det är lite svårt att få ihop det... men vi har ett program där man lägger sig tillgänglig så behövs man så blir man bokad, och sen jag började på Ikea har jag märkt att man blir bokad ganska ofta. Det var mer i december då det var julbord, nu i januari har det varit väldigt lugnt så jag har inte fått jobba lika mycket nu. Men jag hoppas att det blir mer framöver! Jag sätter upp mig i princip varenda dag.


Men som sagt så är jag ledig idag så jag sov till 10 ungefär, klev upp och åt en macka och såg en film. Sedan åkte jag iväg och handlade lite och var sjukt sugen på nudlar så det fick det bli till lunch. Blir lite arg på mig själv för att jag sa till mig själv från början att denna graviditet ska jag försöka äta bra mat och undvika godsaker så mycket som möjligt. Problemet är bara att just nu mår jag illa typ hela tiden och jag kan nästan bara äta just det jag är sugen på för att jag får kväljningar av allt annat. Förutom godsaker också då såklart, haha! Så frustrerande att det ska vara så! Hoppas verkligen att illamåendet går över snart.

Idag tog jag dessutom en bild på magen! Jag har inte sett någonting egentligen men kan ändå vara kul att jämföra när veckorna går! För några dagar sedan tyckte jag att det såg ut som att jag var i v. 20 typ, men tänkte att jag inbillar mig för att det syns ju inte ens (oftast) såhär tidigt. Men sen har jag sett andra som skrivit, och läst att man kam vara svullen tidigt så att det nästan ser ut som en bebiskula. 

Så här är jag idag, v. 10 (9+3)


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela